Julekonsert med Studinekoret Sirenene & Mannskoret Arme Riddere

Vær velkommen til semesterets begivenhet. Legg fra deg blyanten og lesebrillene og bli med oss å synge julen inn. Vi vil i år som i fjor og året før der arrangere julekonsert sammen med Mannskoret Arme Riddere.

Arrangementet vil finne sted i storelogen på Det Akademiske Kvarter fredag 28. november og lørdag 29. november:

Fredag 28. november klokken 17.00
Fredag 28. november klokken 20.30
Lørdag 29. november klokken 15.30

Billettene går som ild i tørt gress, så det kan være lurt å bestille i forkant.
Send navn, ønsket antall billetter og ønsket konsert til: julekonsert@gmail.com

Pris er kroner 100/150 for  studenter/ordinær. Billettene betales med kontant i inngangen.

Med i prisen er selvsagt gløgg og pepperkaker, servert av et knippe unge og lovende studenter, julelys og et reportoar som vil gi dere nok julestemning til langt ut på nyåret.
Kanskje kommer det en vits også, så ikke legg smilebåndet hjemme.

For de av dere som bor i andre land og derfor ikke kan komme på konserten, vil siste konsert også vises via Live-stream på www.bstv.no/live.

Og for de av dere som enda ikke er overbevist, kan dere se denne videoen, som ble lagt ut tidligere i dag:

Vel møtt!