Åpen Øvelse & Opptak 19.januar

[full_width padding=»0 20px 0 20px»]

Velkommen til Åpen øvelse med Studinekoret Sirenene mandag 19 januar kl 19.30!

Sirenene er Universitetet i Bergen sitt offisielle studinekor og består av mellom 24-32 studiner fra ulike utdanningsinstitusjoner i Bergen. Koret arbeider for å holde et høyt musikalsk nivå, samtidig som vi er en aktiv studentorganisasjon som deltar på mye spennende i løpet av studieåret.

Åpen øvelse er en uoffisiell presentasjon av koret, hvor vi forteller litt om hva det innebærer å være en sirene, samt fremfører smakebiter fra vårt allsidige repertoar. Koret har et høyt aktivitetsnivå, og jo mer tid du er innstilt på å sette av til Sirenene, dess gøyere blir det! På åpen øvelse kan du bestemme deg for om du tror dette er noe for deg. Etter åpen øving kan alle interesserte melde seg til opptak. Opptaksprøver blir avholdt resten av kvelden, og utover i uka dersom det er behov for det. Det er altså ikke sikkert du får ha opptaksprøven samme kveld som åpen øvelse. Opptaksprøven er individuell, og består av to deler – en musikalsk del og en liten samtale. Nervøs? Husk at alle Sirener har vært på opptak!

(Har du ikke anledning til å komme på åpen øvelse, kan du sende mail til sirenedronning@gmail.com. Du vil da få tildelt et tidspunkt for opptak.)

Opptak dato/tid:
MANDAG 19. JANUAR, FRA KL. 20.15 i Nygårdsgaten 1B (Etter åpen øvelse)
TIRSDAG 20. JANUAR, FRA KL. 16.30 på Kvarteret.
ONSDAG 21. JANUAR, FRA KL 16.30 på Kvarteret.

Vi søker folk til alle stemmegrupper, men har i år spesielt behov for førstesopraner og andrealter.

Ønsker du å lese mer om Studinekoret Sirenene, besøk vår  facebookside: www.facebook.com/studinekoretsirenene

Ta gjerne en titt på våre youtubefilmer: http://www.youtube.com/user/StudinekoretSirenene og hør på vår CD på spotify eller Wimp: Studinekoret Sirenene(søkeord).

Vi gleder oss til et nytt og spennende semester og håper å se akkurat DEG på åpen øvelse!

[/full_width]

Åpen Øv 14 - cover photo